bantal

Siapa Kami

Dapo Kraft Sue adalah sebuah syarikat bumiputera DKS Legasi Sdn Bhd dalam bidang sulaman & jahitan kreatif secara atas talian. Kepakaran kami adalah membantu orang ramai yang tercari-cari hadiah atau cenderahati yang eksklusif dengan menyediakan perkhidmatan sulaman yang berkualiti & lain dari yang lain secara atas talian.

premis dks

Tentang Kami

Dapo Kraft Sue ditubuhkan pada 23 Mac 2017. Kami mula beroperasi di Kuantan, Pahang. Sebelum tertubuhnya Dapo Kraft Sue kami beroperasi di bawah nama M.A.S Felt Craft. Kami mempunyai pengalaman selama 3 tahun dalam bidang sulaman. Bergerak di bawah nama Dapo Kraft Sue berkembang dengan maju tidak hanya secara online tetapi secara offline.

———————

Dapo Kraft Sue juga membantu melahirkan usahawan-usahawan dengan membuka peluang perniagaan kepada orang ramai secara sistem dropship. Fokus kami adalah terarah kepada suri rumah untuk menjana pendapatan & membantu meningkatkan taraf ekonomi keluarga.

NAK TAHU RAHSIA KEJAYAAN DAPOKRAFTSUE?

Sertai program kami dengan menjadi agent atau dropship kami, dapatkan rahsia-rahsia kejayaan dan panduan success khas dari DKS untuk penyertaan sila klik dibawah

Sertai Ejen/Dropship